Persoonlijke effectiviteit

Ontwikkel gedrag dat overal van pas komt

Hans Stevels 9789047300335 | 3e druk, 2007
Budh
Search_button

Inhoudsopgave

Inleiding
IVan inzicht naar diagnose
IIZelfontwikkeling
IIIOmgaan met anderen
1Test
2Overzicht denksferen
3Verklarende woordenlijst

Beschrijving

Met de meeste mensen kun je goed opschieten, maar sommige kun je echt niet volgen. Anderen kunnen echter prima met ze overweg. Hoe kan dat en wat kun je eraan doen? Persoonlijke effectiviteit geeft je inzicht in jezelf en in de drijfveren van anderen. Dit boek biedt je tevens handvatten voor je persoonlijke ontwikkeling en voor het omgaan met - voor jou - 'lastige' mensen.

Aan de hand van aansprekende voorbeelden behandelt dit boek de drijfveren van gedrag, en de twaalf effectieve en ineffectieve denksferen die daarbij horen. De oefeningen helpen je om je te bekwamen in gedrag dat je normaal niet snel toepast.

Doelgroep

Dit boek is geschreven voor mensen die meer zicht willen hebben op hun eigen gedrag en dat van anderen. Wie concrete stappen wil nemen om effectiever te functioneren, kan met dit boek ruimschoots uit te voeten.

Auteursinformatie

Hans Stevels is sinds 1975 trainer bij de Capgemini Academy, die praktijkgerichte ICT- en managementopleidingen in de Benelux verzorgt. Hij geeft cursussen in communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2021 | Boom uitgevers Den Haag