Basisboek statistiek in business

Rob Erven en Dirk van der Laan 9789047300489 | 1e druk, 2008
Budh

Beschrijving

Statistiek speelt een belangrijke rol in allerlei aspecten van de bedrijfsvoering, bijvoorbeeld bij marktonderzoek, investeringsbeslissingen, en in de accountancy bij controle van de boekhouding.

Basisboek statistiek in business biedt een heldere basis voor het toepassen van statistiek in het bedrijfsleven. Stap voor stap komen de verschillende onderwerpen aan de orde. Het boek bevat kennisopgaven, toegepaste opgaven van makkelijk naar moeilijk , uitgebreide opgaven met praktijkvoorbeeld, en een overzicht van gebruikte formules.

Auteursinformatie

Drs. R.L. Erven is verbonden als docent aan de School of Business and Economics van Hogeschool Windesheim. Tevens werkt hij bij de VU bij de opleiding Bedrijfswetenschappen. Als specialist in de statistiek geeft hij veel advies en begeleidt hij studenten bij internationale onderzoeksprojecten. Ook heeft hij meegeschreven aan een succesvolle NIMA-A trilogie en is hij auteur van Statistiek bij Marktonderzoek.

Drs. D.H. van der Laan is als docent werkzaam aan de School of Business and Economics van Hogeschool Windesheim en aan de opleiding Bedrijfswetenschappen van de VU. Zijn specialiteit ligt in het gebruik van kwantitatieve methoden en ICT bij de oplossing van business- en marketingproblemen.

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2021 | Boom uitgevers Den Haag